Behandeling

Celebrity Spray Tan

De Celebrity Spray Tan vloeistof is een 100% PUUR NATUUR, cosmetische Sunless Tanner, bestaande uit anti-oxidanten en uitsluitend plantaardige producten. De Celebrity Tan geeft uw huid een stralende, natuurlijk ogende, goudbruine teint, en dat in slechts 10 minuten! De teint vervaagt met iedere douchebeurt. Uitgaande van 1x douchen per dag, houdt de kleur ongeveer 7-10 dagen. Niet alleen een mooie tint, maar een totaal huidverzorgingsconcept door Voeden, Verrijken, Versterken…Uw huid voelt als fluweel! De teint ontwikkelt zich in een aantal uren, het resultaat is een langduriger en een mooie egale, bruine kleur. De Celebrity Tan komt uit de USA en is het product voor vele celebrities in de VS.

  • De rapid Spray Tan ontwikkelt zich in 2-4 uur waarna u mag douchen, wel ziet u er gedurende deze 2-4 uur iets donkerder uit dan het uiteindelijke resultaat, maar met deze behandeling bent u snel voorzien van een mooi tintje. Voor een lichte tint kiest u een inwerktijd van 2 uur, een medium tint 3 uur, wilt u een donkerder resultaat dan kunt u de spray tan 4+ uur laten intrekken.

    Nieuw!! Sinds kort is het mogelijk om voor een Clear Spray Tan te kiezen. Wanneer u de salon verlaat ziet u nog niets van uw tan. Pas na de douche 2-4 uur later begint de spray tan te kleuren. Dit heeft als voordeel dat u uw dagelijkse bezigheden wat gemakkelijker kunt blijven doen net na de spray tan behandeling. Ook ideaal voor bruiden want de spray tan kan niet afgeven op de jurk.
  • Heeft u een wat drogere huid of geen tijd om binnen 2-4 uur te douchen, dan kunt u ook voor een Spray Tan vloeistof kiezen die 8 uur mag intrekken. Deze zullen hetzelfde resultaat geven als bovengenoemde rapid tans.
  • Spray Tanning is zeer geschikt voor mensen met de huidziekte Vitiligo. De tanningvloeistof werkt op dode huidcellen en niet op pigment, waardoor de witte plekken ook kleuren.

  • Voor een optimale Spray Tan ervaring is het belangrijk om de aanbevelingen op te volgen die onder het kopje voorbereiding staan. Dit verzekert u van een mooi en langdurig resultaat!